Warning: Declaration of wm_main_walker::start_el(&$output, $element, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/easyweb/public_html/wp-content/themes/lespaul/library/classes/nav-walker.php on line 87

Warning: Declaration of wm_widget_walker::start_el(&$output, $element, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/easyweb/public_html/wp-content/themes/lespaul/library/classes/nav-walker.php on line 149
Diensten | Easyweb4you

Diensten

"Easyweb4you levert diensten voor elk budget!"

Wat kunnen wij met onze diensten voor u betekenen!

Welke diensten biedt Easyweb4you u aan, en welke diensten kunnen wij voor u verzorgen. Van eenvoudige bedrijfspresentatie op internet tot complexe webshop: bij ons gaan uw webwensen niet snel te ver.

Onze dienstverlening wordt steeds meer uitgebreid met diverse producten en diensten. Op dit moment bestaan onze diensten uit :

DienstenWebdesign :

Webdesign betekent het maken van een professionele website of webwinkel die past bij uw huisstijl en waar uw klanten gemakkelijk hun weg vinden. Websites en webwinkels zijn er in alle soorten, maten, kleuren en stijlen. Een van onze diensten is het helpen bij webdesign! Wij bouwen en ontwerpen creatieve websites tegen betaalbare prijzen.

Uw website is het uithangbord van uw organisatie.

Responsive Design :

DienstenUw website klaar voor de mobiele bezoeker

Een website wordt tegenwoordig niet alleen meer bekeken op een desktop of een notebook computer. Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone om websites te bezoeken. 

Op een mobiele telefoon (smartphone) is de website meestal heel klein weergegeven, met als gevolg dat je dan moet in en uitzoomen en alle kanten op moet scrollen om de juiste informatie weer te geven. Dit komt omdat de website is gemaakt voor een groot scherm (monitor) en geen rekening houdt met de schermafmetingen van een smartphone.

De oplossing hiervoor is een Responsive Webdesign. Wij ontwerpen en realiseren websites die geschikt zijn voor grote en kleine schermen. Of uw potentiele klant uw website op zijn desktop, tablet of smartphone bekijkt, wij zorgen ervoor dat uw boodschap goed overkomt.

We passen uw website dusdanig aan dat deze snel en gebruiksvriendelijk functioneert op een mobiele telefoon (smartphone) waarbij we uiteraard ook rekening houden met uw bedrijfspresentatie.

Uw website wordt dan gebruiksvriendelijk en overzichtelijk weergegeven op een mobiele browser.

DienstenWebwinkel software :

Geld verdienen met uw website?

Wij leveren aantrekkelijke en functionele webwinkels die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Hiervoor gebruiken wij de software van Opencart, ideaal voor u! Opencart is snel en gemakkelijk in gebruik en daardoor snel onder de knie te krijgen. Zelfs als uw webwinkel online is kunt u nog terecht voor vragen en opmerkingen. Denk er bijvoorbeeld eens aan om het gehele onderhoud door ons te laten doen. Wij zijn daar goed in, en het bespaard u een hoop tijd.

CMS-Systeem :

Desgewenst leveren wij een Content Management Systeem (CMS) bij uw website. CMS is een softwaretoepassing die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig zonder al te veel technische kennis hun eigen website of webwinkel kunnen beheren. Met behulp van het CMS-Systeem kunt u zelf uw website of webwinkel eenvoudig uitbreiden of aanpassen. U kunt hierbij denken aan het beheren van teksten, bestanden, en afbeeldingen.

Ons CMS-systeem heeft een modulaire opbouw waardoor uitbreidingen op een later tijdstip tot de mogelijkheden behoort. Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om achteraf een nieuwsbrief toe te voegen. Het Easyweb4you CMS is compleet, betaalbaar en eenvoudig in gebruik. Met deze beheertool kunt u uw website altijd up-to-date en actueel houden.

DienstenSEO (Zoekmachine Optimalisatie)

De ontwikkeling van uw website is voltooid. Laat die bezoekers maar komen! Maar hoe laat u uw potentiële klanten weten waar uw website te vinden is. Vroeger was het hebben van een website voldoende om uw doelgroep te bereiken. Het aantal websites is echter de laatste jaren explosief gegroeid. Er is nu meer nodig om boven alle concurrentie uit te komen.

Wij ontwikkelen websites zoekmachinevriendelijk en zorgen ervoor dat binnen korte tijd uw website te vinden zal zijn in de verschillende zoekmachines.

Sociale Media :

Tegenwoordig ontkomt u er haast niet aan om aanwezig te zijn op sociale media als Facebook. Omdat het bereik van deze media groot is, kan dit positief bijdragen aan uw naamsbekendheid en uw reputatie. Wij bieden met onze diensten ondersteuning bij het aanmelden, inrichten en updaten van uw sociale media.

Voordelen van sociale media : Socialemedia

  • Lage kosten ten opzichte van ouderwets adverteren (en onbeperkt toegankelijk)
  • Extra verkeer naar uw website met een positieve invloed voor de zoekresultaten.
  • Communiceren met collega’s, klanten en leveranciers bouwt een vertrouwensband op.
  • Extra ambassadeurs voor uw organisatie door “likes”.

Training :

Training van het gebruik maken van het CMS-Systeem is ook een van de diensten die wij aanbieden. In een training van enkele uren leren wij de gebruikers om teksten, foto’s en producten op de website of webwinkel aan te passen..

Onderhoud :

U wilt graag dat uw website door ons wordt onderhouden? Ook dat is mogelijk, hiervoor maken wij gebruik van onderhoudscontracten. Met een onderhoudscontract van Easyweb4you blijft uw website goed beveiligd en actueel. 

Domeinnaam registratie :

Naast al onze diensten kunnen wij natuurlijk de domeinregistratie en webhosting van uw domeinnaam verzorgen. Het aanvragen van een domeinnaam en het aanvragen van een hostingpakket loopt via een hostingprovider.

Elke website is op de een of andere manier verbonden aan een unieke domeinnaam. In Nederland verzorgt Stichting Internet Domeinregistratie Nederland de uitgifte en registratie van .nl-domeinnamen en bewaakt de kwaliteit van domeinregistratie in Nederland. Voor particulieren is het niet mogelijk om via de SIDN direct een domeinnaam te registreren. Dat kan alleen via de aangesloten bedrijven (dit kunnen zowel binnen- als buitenlandse bedrijven zijn).

Voor bedrijven is het van groot belang dat ze goed te vinden zijn een pakkende domeinnaam is dan ook zeer belangrijk. Dit kan de naam van uw bedrijf zijn maar ook een naam pakkend voor uw branche of product.

DienstenWebhosting :

Webhosting is een dienst die aan particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen bij een zogenaamd hostingbedrijf of een webhost.

Easyweb4you host zelf geen websites.

Dit is een van de diensten die wij niet zelf verzorgen. Dit laten we graag over aan een gespecialiseerd bedrijf. We zien vaak dat veel andere bedrijven de taak wel op zich nemen, met als gevolg dat de klant meestal veel duurder uit is, of dat de klant betaald voor een module of optie die achteraf helemaal niet nodig blijkt te zijn.