Warning: Declaration of wm_main_walker::start_el(&$output, $element, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/easyweb/public_html/wp-content/themes/lespaul/library/classes/nav-walker.php on line 87

Warning: Declaration of wm_widget_walker::start_el(&$output, $element, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/easyweb/public_html/wp-content/themes/lespaul/library/classes/nav-walker.php on line 149
Onze werkwijze | Easyweb4you

Onze werkwijze

"Webdesign met een persoonlijke benadering"

Werkwijze van Easyweb4you

Bij Easyweb4you gaan wij volgens de volgende werkwijze te werk. Bij het ontwerpen van een website luisteren wij goed naar uw wensen, tenslotte weet u het beste welke boodschap uw website moet uitdragen. Wat wilt u bereiken met uw website? En wat spreekt uw doelgroep aan? Elke website is anders en achter elk bedrijf zitten andere mensen met andere wensen. Dit vraagt om een persoonlijke aanpak. Door elk project als maatwerk te beschouwen krijgt ook elk project de aandacht die het verdient.

Werkwijze

Een goed ontwerp is een eerste vereiste voor een moderne internetsite. Een professioneel  webdesign van uw website of webwinkel is dan ook van groot belang. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken wij samen met u, wat uw wensen en ideeën zijn over de nieuwe website. Op basis hiervan maken wij dan een overzichtelijke offerte voor u. Na akkoord nemen we dan rustig onze werkwijze met u door en gaan we voor u aan de slag!

Zeer belangrijk is dat er op uw website op een heldere en eenvoudige wijze de juiste informatie wordt weer gegeven. Daarbij dienen onze websites gebruiksvriendelijk te zijn voor u als eindgebruiker. Bij Easyweb4you kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding ook na oplevering van uw website of webwinkel.

De websites ontwikkeld door Easyweb4you zijn anno 2015 altijd standaard responsive (mobiel vriendelijk) Dit geldt voor pc, mobiele telefoons en tablets. De website zoals die getoond wordt op de pc, zal geschaald worden naar de mobiele apparaten, waardoor de bezoekers altijd optimaal gebruik kunnen maken van de online informatievoorziening van uw website.

Mocht u vragen of problemen hebben, Easyweb4you springt bij wanneer u er even niet uitkomt of u even geen tijd heeft om aan de website te werken. Zowel voor technisch beheer, als voor de inhoud van de website zijn wij beschikbaar.

Wij hebben alles in huis om u van een passende website te voorzien. Wilt u het liefst direct al aan de slag? Maak dan vandaag nog een afspraak.