Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Portfolio

In het kader van “eerst zien, dan geloven”

Bekijk eens onze webdesign portfolio om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden.

Een website kan mooie verhalen bevatten, maar wat telt zijn tevreden klanten. In het kader van “eerst zien, dan geloven”, laten wij u in onze protfolio een greep uit de inmiddels gerealiseerde opdrachten door Easyweb4you zien. Neem vooral een kijkje en laat u overtuigen. “Beelden zeggen immers meer dan woorden”

In onderstaande portfolio vindt u voorbeelden van afgronde projecten van tevreden klanten.

Preventief Veiligheidsdiensten B.V.

Voor Preventief Veiligheidsdiensten B.V. te Groningen heeft Easyweb4you een nieuwe website ontwikkeld.

Preventief Veiligheidsdiensten B.V. is een bedrijf met een klantgerichte en moderne kijk op beveiliging. Het bedrijf heeft als oogmerk het voorkomen van ongewenste invloeden. Door hun ervaren beveiligingsmedewerkers, klantvriendelijkheid, gastvrije werkwijze en servicegerichtheid, heeft Preventief Veiligheidsdiensten B.V. haar naam op de beveiligingsmarkt weten te vestigen bij talloze kleine en grote bedrijven. Bezoek de website: www.preventief.eu

Preventief Veiligheidsdiensten

De oude website voldeed niet meer aan de huidige behoeften, dus zocht Preventief Veiligheidsdiensten B.V. een nieuwe partner.

Nadat Preventief Veiligheidsdiensten B.V. een keuze had gemaakt voor de internet oplossingen van Easyweb4you, is binnen 3 maanden, budget, conform specificatie een nieuwe website opgeleverd die toekomstvast is.

Zowel Preventief Veiligheidsdiensten B.V. als Easyweb4you zijn zeer tevreden met het realisatietraject en het resultaat.

Comicspot

Website van ComicspotComic Spot is een online stripwinkel in Nederland, en geeft u de mogelijkheid 24 uur per dag comics te bestellen. Het aanbod bestaat uit vele Nederlandstalige comics van diverse uitgevers zoals Marvel en DC. Alle comics op deze website zijn direct uit voorraad leverbaar. Mocht er een speciale comic zijn die u zoekt, en deze comic wordt nog niet in de winkel aangeboden, mail Comicspot dan gerust. Ze gaan dan voor u op zoek in het magazijn. Bezoek de website: www.comicspot.nl

Jennie’s care for Hair

Website van kapsalon Jennie's Care for HairBij kapsalon “Jennie’s Care for Hair” in Oude Pekela bent u welkom om uw haar eens lekker te laten verwennen. Bent u  op zoek naar een leuk, fris, vlot of apart kapsel? Bij Jennie’s Care for Hair kunt u voor bijna alles terecht. Of u nu een permanent wilt, paarse haren, of gewoon uw haren iets korter of langer? Niets is voor hun teveel. Tevens kunnen ze uw bruidskapsel en make-up verzorgen. Maar waar u ook voor komt, u krijgt altijd aandacht, een prettige sfeer en een perfecte behandeling. Bij binnenkomst voelt u zich direct een ander mens. Bezoek de website: www.jenniescareforhair.nl

Spreekt een van onze projecten u aan? Heeft u vragen of wilt u misschien meer informatie? Laat het ons weten. Wij nemen graag contact met u op.