Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Prijzen

"Duizenden euro’s voor een website?! Niet bij Easyweb4you"

Een betaalbare website, en toch maatwerk…?    JA, dat kan!

Prijzen bij Easyweb4you. Als je net een eigen bedrijf bent begonnen, of je hebt een kleine organisatie dan moet je toch rekening houden met je budget. Toch wil je graag een mooie website of een eigen webwinkel. Wij kunnen een website of webwinkel voor u leveren op basis van zorgvuldig geselecteerde templates van WordPress voor websites, en van OpenCart voor webwinkels. Dit alles kunnen wij leveren tegen een aantrekkelijke prijs.

Prijzen

Natuurlijk wilt u graag weten wat het zal gaan kosten, als u uw website of webwinkel laat bouwen of aanpassen door Easyweb4you. Het is echter vrijwel onmogelijk om een standaard prijs te geven voor webdesign, omdat de kosten sterk afhankelijk zijn van de wensen die u heeft ten aanzien van de site.

De prijzen voor een website worden voornamelijk bepaald door de hoeveelheid pagina’s en grafische details (zoals bijvoorbeeld foto’s, plaatjes, etc.) en de achterliggende techniek (bijvoorbeeld met of zonder database of CMS module).

Prijzen voor een website of webwinkel met uw wensen?

Vraagt u dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Nadat u contact opgenomen heeft, zullen wij uw wensen en de mogelijkheden voor het laten maken van een website met u bespreken. Hierna zullen wij u dan zo spoedig mogelijk een offerte op maat doen toekomen. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent en komt achteraf niet voor vervelende (financiële) verrassingen te staan.

Prijzen

Offerte-aanbieding en –overeenkomst.

Als u akkoord gaat met de offerte, stuurt Easyweb4you een eerste factuur per email (aanbetaling 20%).

Uitvoering opdracht.

Na ontvangst van de eerste betaling wordt gestart met de uitvoering van de opdracht.

Easyweb4you is volledig afhankelijk van het tempo waarin u informatie en materiaal (teksten, foto’s e.d.) voor de website aanlevert: hoe sneller u ons voorziet van informatie, hoe eerder de website gereed zal zijn!

Halverwege de oplevering van de website zal er een werkoverleg plaats vinden tussen Easyweb4you en de opdrachtgever, waarbij de vorderingen zullen worden doorgesproken.

Na akkoord stuur Easyweb4you een nieuwe factuur per e-mail. (40% van de totaalsom.) 

Oplevering.

Wanneer u tevreden bent met het eindresultaat van de website ontvangt u van ons een laatste factuur.  (De resterende 40% van het overeengekomen totaalbedrag.) Na betaling hiervan wordt de site onder zijn eigen domeinnaam geplaatst.