Warning: Declaration of wm_main_walker::start_el(&$output, $element, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/easyweb/public_html/wp-content/themes/lespaul/library/classes/nav-walker.php on line 87

Warning: Declaration of wm_widget_walker::start_el(&$output, $element, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/easyweb/public_html/wp-content/themes/lespaul/library/classes/nav-walker.php on line 149
Webwinkel | Easyweb4you

Webwinkel

"Altijd al een webwinkel willen hebben? Het is nu binnen handbereik"

Waarom een webwinkel

Volgens gegevens van de Kamer van Koophandel zijn online winkeliers de snelst groeiende groep ondernemers en dat is niet voor niets.

Het bestellen van kaarten of het boeken van een vliegreis is veel eenvoudiger geworden door het Internet. Wilt u uw klanten ook de mogelijkheid bieden om online producten bij u te bestellen, dan hebben wij voor u de juiste oplossing.

Voordelen van een webwinkel:

1. Het is een extra verkoopkanaal
2. Een webwinkel is 24 uur per dag open
3. U kunt een uitgebreider assortiment aanbieden
4. Het bezoek aan de webwinkel biedt waardevolle klant-informatie
5. Digitale nieuwsmail zorgt ervoor dat klanten terugkomen

Wij leveren aantrekkelijke en functionele webwinkels die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Hiervoor gebruiken wij de software van Opencart, ideaal voor u! Opencart is snel en gemakkelijk in gebruik en daardoor snel onder de knie te krijgen.

WebwinkelWat kunt u met een Webwinkel van Easyweb4you?

  • Producten in uw webwinkel plaatsen
  • De prijzen van uw producten aanpassen
  • Aanbiedingen plaatsen in uw webwinkel
  • Afbeeldingen toevoegen aan uw producten
  • Klantgegevens beheren
  • Nieuwsbrieven versturen
  • Verkoop-statistieken raadplegen

Wat kunt u uw klant bieden?

– Een overzichtelijke presentatie van uw producten
– Betrouwbare en veilige betalingsmethodes
– Het gemak van thuis bestellen

Bij een webwinkel is vooral de beleving ontzettend belangrijk. De juiste sfeer moet worden gevonden om hiermee uiteindelijk het vertrouwen van de bezoeker te krijgen. Het uiteindelijke doel is uiteraard dat de bezoeker uw nieuwe klant wordt.

Openingstijden

24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Vanaf nu is uw winkel altijd bereikbaar voor uw klanten. Met een eigen webwinkel biedt u uw klanten de voordelen van een 24-urs economie. Ook eventuele geografische beperkingen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Uw omzetmogelijkheden zijn zo groot als u zelf wilt.

Uw omzet verhogen met een webwinkel

Natuurlijk wilt u uw omzet verhogen! U bent tenslotte ondernemer. Een eigen webwinkel is het middel om (nieuwe) klanten te bereiken en meer omzet te genereren tegen lage kosten. Dus geen maandelijkse vaste kosten voor het huren van een webwinkel maar eenmalig een lage investering.